Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machos Aucas F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
García Marquez probeert naar een medespeler te passen. Oñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riascos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Alzamora heeft problemen om de bal te vangen. Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal in één keer door. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta schiet op doel. Criolla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Porta speelt de bal door. Larrea geeft een hoge lob. Márquez krijgt zijn hoofd ertegen. Criolla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - Aucas F.C 1:0

37e minuut.
Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas geeft een lange en hoge pass. Muribe heeft problemen om de bal te vangen. Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Porta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - Aucas F.C 2:0

44e minuut.
Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez passt de bal in één keer door. Muribe is nu in balbezit. Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Porta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 48%, Aucas F.C 52%.
los machos - Aucas F.C 2:0

57e minuut.
Cabezón probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal zonder na te denken. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - Aucas F.C 3:0

83e minuut.
Rodas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Porta is nu in balbezit. Porta passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Criolla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - Aucas F.C 4:0

89e minuut.
De la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Oñate is nu in balbezit. Oñate passt de bal met de wreef. Meneses rent richting de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 51%, Aucas F.C 49%.
los machos - Aucas F.C 4:0