Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davsan FC guitarrapro
StvMAtch 99 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gomezcoello geeft een hoge lob. Noroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosula krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Calisto met de inworp. Siguencia rent richting de bal. Siguencia geeft een hoge lob. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - guitarrapro 1:0

33e minuut.
Rosula onderschept slim de pass. Rosula passt de bal met de wreef. Nolasco is nu in balbezit. Játiva verovert de bal door een tackle van achteren. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chuguin maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert García de bal onder controle te krijgen. Rosula rent richting de bal. Monteros verovert de bal door een tackle van achteren. Monteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 51%, guitarrapro 49%.
Davsan FC - guitarrapro 1:0

74e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Noroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña probeert naar een medespeler te passen. Chuguin rent richting de bal. Chuguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davsan FC - guitarrapro 1:1

75e minuut.
Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque rent richting de bal. Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque onderschept slim de pass. Pivaque haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melgar met een sublieme pass. Rosula rent richting de bal. Rosula geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Melo heeft problemen om de bal te vangen. Nolasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolasco passt de bal in één keer door. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Melgar met een harde bal richting middenveld. Rosula is nu in balbezit. Rosula speelt de bal door. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gomezcoello met een snelle inworp. Vergara rent richting de bal. Niuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft een hoge lob. Veliz bokst de bal weg. Paal! Chuguin is nu in balbezit. Chuguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - guitarrapro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 37%, guitarrapro 63%.
Davsan FC - guitarrapro 1:2