Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esmeraldas sc Aucas F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Toncoso geeft een hoge lob. Guachimala rent richting de bal. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti draait met de bal, schiet en ... Bertochi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reyes zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - Aucas F.C 1:0

25e minuut.
Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes geeft een hoge lob. Meneses is nu in balbezit. De la Fuente rent richting de bal. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Laresanala geeft een hoge lob. Ambruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambruna met een sublieme pass. Klungelig pakt De la Fuente de bal. De la Fuente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
García Marquez probeert naar een medespeler te passen. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez onderschept slim de pass. De la Fuente onderschept slim de pass. De la Fuente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Torre Alta geeft een hoge lob. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti rent richting de bal. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Criolla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 49%, Aucas F.C 51%.
esmeraldas sc - Aucas F.C 1:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodas met een harde bal richting middenveld. Kaviedes kopt de bal weg. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Torre Alta de bal. Meneses rent richting de bal. Lira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lira krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gonzalez Perez probeert naar een medespeler te passen. Kaviedes is nu in balbezit. Sagasti begaat een overtreding. Sagasti krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. Villacrés verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kaviedes speelt de bal door. Torre Alta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses rent richting de bal. De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laresanala onderschept slim de pass. Laresanala geeft de bal voor. Inworp. Oñate met een snelle inworp. De la Fuente geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 53%, Aucas F.C 47%.
esmeraldas sc - Aucas F.C 1:0