Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machos TecniClub
Normal Tactiek tact2
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo geeft een hoge lob. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cabezón passt de bal in één keer door. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez passt de bal in één keer door. Romo geeft een hoge lob. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cabezón met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pérez García rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Laurino geeft de bal voor. Villalobos is nu in balbezit. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - TecniClub 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 40%, TecniClub 60%.
los machos - TecniClub 0:1

60e minuut.
Cabezón probeert naar een medespeler te passen. Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrea geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larrea zal de hoekschop nemen. Torero heeft problemen om de bal te vangen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Janier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romo is nu in balbezit. Romo geeft een lange en hoge pass. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Márquez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 35%, TecniClub 65%.
los machos - TecniClub 0:1