Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davsan FC TecniClub
StvMAtch 99 Tactiek tact2
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pivaque speelt de bal door. Calisto rent richting de bal. Calisto passt de bal in één keer door. Siguencia rent richting de bal. Siguencia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melo kopt de bal weg. Pivaque is nu in balbezit. Laurino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laurino krijgt een gele kaart. Pivaque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Calisto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Laurino geeft de bal voor. Inworp. Siguencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calisto is nu in balbezit. Calisto geeft de bal voor. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molina rent richting de bal. Rosula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosula krijgt een gele kaart. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Suna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - TecniClub 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Játiva met een snelle inworp. Pivaque rent richting de bal. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davsan FC - TecniClub 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Suna de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 39%, TecniClub 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Davsan FC - TecniClub 1:1

49e minuut.
Torero onderschept slim de pass. Lena rent richting de bal. Lena met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Veliz trapt de bal weg van het doel. Lena rent richting de bal. Melo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo krijgt een gele kaart. Lena raakt geblesseerd tijdens het duel. Lena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veliz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - TecniClub 1:2

70e minuut.
Lena met een sublieme pass. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niuda begaat een overtreding. Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 50%, TecniClub 50%.
Davsan FC - TecniClub 1:2