Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gool Aucas F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Olalla is nu in balbezit. Meneses is nu in balbezit. Olalla onderschept slim de pass. De la Fuente rent richting de bal. De la Fuente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siguencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naulas komt het veld opgelopen. De la Fuente komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
García Marquez is nu in balbezit. García Marquez passt de bal zonder na te denken. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses rent richting de bal. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
García Marquez heeft problemen om de bal te vangen. Velasco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Marquez. García Marquez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 45%, Aucas F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gool - Aucas F.C 0:0

48e minuut.
Daar is De la Fuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naulas is nu in balbezit. García Marquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Marquez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Solano met een sublieme pass. Bertochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Criolla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Naulas passt de bal in één keer door. Zermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alzamora krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Larguero is nu in balbezit. Larguero probeert naar een medespeler te passen. Bertochi rent richting de bal. Viera onderschept slim de pass. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gool - Aucas F.C 1:0

66e minuut.
Solano onderschept slim de pass. Alzamora rent richting de bal. Solano speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. Naulas is nu in balbezit. De la Fuente maakt een afschuwelijke overtreding. De la Fuente krijgt een gele kaart. Naulas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Naulas kan niet meer verder spelen. Minda komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rodas geeft de bal voor. Inworp. Zermatten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velasco rent richting de bal. Velasco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 37%, Aucas F.C 63%.
gool - Aucas F.C 1:0