Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davsan FC Aucas F.C
StvMAtch 99 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Macas passt de bal in één keer door. Rosula speelt de bal door. Bertochi rent richting de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Melo rent richting de bal. Kaviedes onderschept slim de pass. Kaviedes met een sublieme pass. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ambruna passt de bal met de wreef. Oñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Oñate geeft de bal voor. Meneses rent richting de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rosula is nu in balbezit. De la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt García zijn tegenspeler op de grond. García krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kaviedes kopt de bal weg. Meneses heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt García zijn tegenspeler op de grond. García krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Klungelig pakt Ambruna de bal. Ambruna geeft de bal voor. Meneses kopt de bal weg. Dumas is nu in balbezit. Dumas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 63%, Aucas F.C 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Davsan FC - Aucas F.C 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siguencia met een snelle inworp. Rosula speelt de bal door. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - Aucas F.C 1:0

50e minuut.
Macas rent richting de bal. Macas geeft de bal voor. Daar is De la Fuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Fuente schiet op doel. Veliz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davsan FC - Aucas F.C 1:1

79e minuut.
Kaviedes geeft een hoge lob. Inworp. Melo met een snelle inworp. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - Aucas F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 55%, Aucas F.C 45%.
Davsan FC - Aucas F.C 2:1