Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esmeraldas sc Bruque sc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sagasti passt de bal in één keer door. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Doca is nu in balbezit. Guachimala onderschept slim de pass. Guachimala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez is nu in balbezit. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre schiet op doel. Ursino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Arellano met de inworp. Villacrés rent richting de bal. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre haalt uit met een fantastische trap. Ursino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lira probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - Bruque sc 0:1

33e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagasti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pachay geeft de bal voor. Inworp. Preciado met de inworp. Sagasti heeft problemen om de bal te vangen. Sagasti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 40%, Bruque sc 60%.
esmeraldas sc - Bruque sc 0:1

57e minuut.
Lira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez met een snelle inworp. Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Laresanala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villacrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Villacrés passt de bal zonder na te denken. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ... Estrada bokst de bal weg.

66e minuut.
Villacrés rent richting de bal. Jesús begaat een overtreding. Villacrés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villacrés met een snel genomen vrije trap. Pachay is nu in balbezit. Pachay geeft de bal voor. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doca is nu in balbezit. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 54%, Bruque sc 46%.
esmeraldas sc - Bruque sc 0:1