Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruque sc esmeraldas sc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Díaz rent richting de bal. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti probeert naar een medespeler te passen. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruque sc - esmeraldas sc 0:1

10e minuut.
Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Doca rent richting de bal. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Estrada trapt de bal weg. Sastre kopt de bal weg. Daar is Gonzalez Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívica is nu in balbezit. Cívica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Benítez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sagasti de bal onder controle te krijgen. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pachay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Preciado met de inworp. Sagasti geeft de bal voor. Pachay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Toncoso zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Toncoso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Toncoso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aquino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Cívica kan de bal niet met de borst controleren. Torre Alta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre onderschept slim de pass. Sastre draait met de bal, schiet en ... Ursino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruque sc - esmeraldas sc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruque sc 57%, esmeraldas sc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruque sc - esmeraldas sc 1:1

56e minuut.
Villacrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Villacrés passt de bal zonder na te denken. Guachimala is nu in balbezit. Sagasti rent richting de bal. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Laresanala rent richting de bal. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Laresanala geeft de bal voor. Inworp. Arellano met een snelle inworp. Sastre is nu in balbezit. Sastre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Ursino trapt de bal weg. Preciado kopt de bal weg. Daar is Sastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sastre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ursino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruque sc 37%, esmeraldas sc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruque sc - esmeraldas sc 1:1