Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davsan FC esmeraldas sc
StvMAtch 99 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rosula passt de bal in één keer door. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala passt de bal in één keer door. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gonzalez Perez kopt de bal weg. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela haalt uit met een fantastische trap. Guachimala kan de bal niet met de borst controleren. Guachimala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rosula onderschept slim de pass. Rosula geeft de bal voor. Toncoso rent richting de bal. Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 62%, esmeraldas sc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Davsan FC - esmeraldas sc 0:0

50e minuut.
Toncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque passt de bal zonder na te denken. Siguencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rosula probeert naar een medespeler te passen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque passt de bal in één keer door. Játiva is nu in balbezit. Játiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pivaque draait met de bal, schiet en ... Ursino speelt de bal door. Rosula kopt de bal weg. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mesela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosula rent richting de bal. Rosula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sagasti de bal. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rosula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez rent richting de bal. Gonzalez Perez passt de bal zonder na te denken. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davsan FC - esmeraldas sc 1:0

70e minuut.
Villacrés passt de bal zonder na te denken. Sagasti speelt de bal door. Macas rent richting de bal. Sagasti rent richting de bal. Sagasti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Toncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia onderschept slim de pass. Siguencia geeft een hoge lob. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davsan FC 42%, esmeraldas sc 58%.
Davsan FC - esmeraldas sc 1:0