Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gool los machos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Romo probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Larguero probeert de bal met de borst te controleren. Pineira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - los machos 0:1

3e minuut.
Márquez passt de bal met de wreef. Cabezón bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera onderschept slim de pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Méndez trapt de bal weg van het doel. Loyola kopt de bal weg. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laurino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. Cabezón bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco schiet op doel. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Larrea verovert de bal door een tackle van achteren. Larrea passt de bal in één keer door. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia onderschept slim de pass. Siguencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viera de bal. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 42%, los machos 58%.
gool - los machos 0:1

55e minuut.
Riascos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olalla met de inworp. Loyola rent richting de bal. Loyola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gool - los machos 1:1

69e minuut.
Siguencia met een sublieme pass. Larrea rent richting de bal. Maldonado rent richting de bal. Larrea onderschept slim de pass. Larrea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Porta kan de bal niet met de borst controleren. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal zonder na te denken. Porta is nu in balbezit. Porta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 44%, los machos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gool - los machos 1:1