Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guitarrapro TecniClub
Normal Tactiek tact2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Villamar geeft een lange en hoge pass. Suna kopt de bal weg. Grueso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Suna verovert de bal door een tackle van achteren. Suna passt de bal in één keer door. Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - TecniClub 0:1

20e minuut.
Monteros rent richting de bal. Monteros geeft de bal voor. Condorazo is nu in balbezit. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guitarrapro - TecniClub 1:1

38e minuut.
Inworp. Vergara met de inworp. Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros geeft de bal voor. Daar is Villamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guitarrapro 49%, TecniClub 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guitarrapro - TecniClub 1:1

48e minuut.
Espinosa de los Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García speelt de bal door. Viteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grueso geeft de bal voor. Vergara rent richting de bal. Condorazo rent richting de bal. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft een lange en hoge pass. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lena met een sublieme pass. Chuguin rent richting de bal. Chuguin schiet op doel. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - TecniClub 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guitarrapro 54%, TecniClub 46%.
guitarrapro - TecniClub 2:1