Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruque sc Aucas F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Muribe is nu in balbezit. Sastre onderschept slim de pass. Met opzet legt García Marquez zijn tegenspeler op de grond. García Marquez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Meneses schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachay de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dumas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doca kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oñate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruque sc - Aucas F.C 0:1

17e minuut.
Arellano met een snelle inworp. Sastre rent richting de bal. Muribe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sastre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sastre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruque sc - Aucas F.C 1:1

30e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Pachay kopt de bal weg. De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Muribe passt de bal in één keer door. Cívica is nu in balbezit. Bertochi rent richting de bal. Cívica verovert de bal door een tackle van achteren. Cívica schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jesús verovert de bal door een tackle van achteren. Jesús probeert naar een medespeler te passen. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bertochi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruque sc - Aucas F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruque sc 42%, Aucas F.C 58%.
Bruque sc - Aucas F.C 2:1

46e minuut.
Arellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jesús is nu in balbezit. De la Fuente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Fuente krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De la Fuente passt de bal met de wreef. García Marquez speelt de bal door. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruque sc - Aucas F.C 2:2

63e minuut.
Quistima is nu in balbezit. Quistima geeft de bal voor. García Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente rent richting de bal. De la Fuente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
García Marquez geeft een lange en hoge pass. Meneses heeft problemen om de bal te vangen. Pachay is nu in balbezit. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruque sc 59%, Aucas F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruque sc - Aucas F.C 2:2