Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aucas F.C Bruque sc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Calzeta is nu in balbezit. Arellano onderschept slim de pass. Arellano met een sublieme pass. Cívica is nu in balbezit. Cívica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes speelt de bal door. Doca is nu in balbezit. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aucas F.C - Bruque sc 1:0

17e minuut.
Ambruna is nu in balbezit. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre met een sublieme pass. Cívica rent richting de bal. Cívica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bertochi is nu in balbezit. Sastre verovert de bal door een tackle van achteren. Cívica rent richting de bal. Cívica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De la Fuente is nu in balbezit. Jesús is nu in balbezit. De la Fuente rent richting de bal. Jesús onderschept slim de pass. Jesús geeft een hoge lob. Criolla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aucas F.C 57%, Bruque sc 43%.
Aucas F.C - Bruque sc 1:0

48e minuut.
Benítez is nu in balbezit. De la Fuente onderschept slim de pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Calzeta speelt de bal door. Klungelig pakt De la Fuente de bal. Meneses is nu in balbezit. De la Fuente rent richting de bal. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aucas F.C 56%, Bruque sc 44%.
Aucas F.C - Bruque sc 1:0