Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machos Davsan FC
Normal Tactiek StvMAtch 99
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque probeert naar een medespeler te passen. Siguencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
García is nu in balbezit. García geeft de bal voor. Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cabezón passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niuda met een snelle inworp. Melo is nu in balbezit. Melo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maldodevie met de inworp. Romo is nu in balbezit. Romo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Macas de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Márquez passt de bal in één keer door. Rosula bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta onderschept slim de pass. Porta schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Cabezón rent richting de bal. Rosula verovert de bal door een tackle van achteren. Rosula speelt de bal door. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Porta passt de bal met de wreef. García is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez schiet op doel. Veliz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 49%, Davsan FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los machos - Davsan FC 0:0

52e minuut.
Maldodevie met een snelle inworp. Macas is nu in balbezit. Macas geeft de bal voor. Siguencia is nu in balbezit. Siguencia passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Játiva zal de hoekschop nemen. Siguencia is nu in balbezit. Siguencia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - Davsan FC 0:1

83e minuut.
Maldodevie speelt de bal door. Rosula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosula passt de bal met de wreef. Pivaque rent richting de bal. Pivaque schiet op doel. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 52%, Davsan FC 48%.
los machos - Davsan FC 0:1