Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esmeraldas sc gool
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala rent richting de bal. Olalla onderschept slim de pass. Sagasti rent richting de bal. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. Inworp. Loyola met de inworp. Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zermatten met een snelle inworp. Siguencia geeft de bal voor. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Laresanala geeft een hoge lob. Inworp. Loyola met een snelle inworp. Velasco rent richting de bal. Velasco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Olalla is nu in balbezit. Villacrés verovert de bal door een tackle van achteren. Villacrés geeft een lange en hoge pass. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Toncoso geeft de bal voor. Inworp. Zermatten met een snelle inworp. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Larguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala rent richting de bal. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pineira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 51%, gool 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esmeraldas sc - gool 0:0

47e minuut.
Gonzalez Perez geeft een lange en hoge pass. Daar is Siguencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalez Perez met een sublieme pass. Sagasti rent richting de bal. Sagasti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villacrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Villacrés passt de bal in één keer door. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - gool 1:0

56e minuut.
Sagasti onderschept slim de pass. Sagasti met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zermatten met een sublieme pass. Lira is nu in balbezit. Lira geeft de bal voor. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Ursino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola geeft een lange en hoge pass. Olalla probeert naar een medespeler te passen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Ursino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gonzalez Perez speelt de bal door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - gool 2:0

78e minuut.
Viera met een sublieme pass. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ... Pineira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia probeert naar een medespeler te passen. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti haalt uit met een fantastische trap. Pineira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - gool 3:0

85e minuut.
Sagasti met een sublieme pass. Daar is Guachimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Pineira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - gool 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 50%, gool 50%.
esmeraldas sc - gool 4:0