Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gool esmeraldas sc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sagasti speelt de bal door. Guachimala is nu in balbezit. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sagasti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagasti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pineira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - esmeraldas sc 0:1

15e minuut.
Gonzalez Perez heeft problemen om de bal te vangen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Guachimala rent richting de bal. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sagasti rent richting de bal. Sagasti passt de bal zonder na te denken. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gool - esmeraldas sc 0:2

29e minuut.
Toncoso rent richting de bal. Toncoso geeft een hoge lob. Sagasti met een sublieme pass. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Pineira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maldonado kan de bal niet met de borst controleren. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti passt de bal in één keer door. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Toncoso rent richting de bal. Siguencia probeert naar een medespeler te passen. Zermatten rent richting de bal. Zermatten geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - esmeraldas sc 0:3

45e minuut.
Gonzalez Perez heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez Perez geeft een lange en hoge pass. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala schiet op doel. Pineira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 52%, esmeraldas sc 48%.
gool - esmeraldas sc 0:3

52e minuut.
Toncoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zermatten. Toncoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Gonzalez Perez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Pineira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - esmeraldas sc 0:4

61e minuut.
Gonzalez Perez is nu in balbezit. Gonzalez Perez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maldonado de bal. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala schiet op doel. Pineira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - esmeraldas sc 0:5

66e minuut.
Solano is nu in balbezit. Gonzalez Perez rent richting de bal. Gonzalez Perez geeft de bal voor. Sagasti heeft problemen om de bal te vangen. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lira is nu in balbezit. Viera rent richting de bal. Gonzalez Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera onderschept slim de pass. Viera haalt uit met een fantastische trap. Ursino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 55%, esmeraldas sc 45%.
gool - esmeraldas sc 0:5