Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guitarrapro Aucas F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Calzeta geeft een hoge lob. Dumas geeft een lange en hoge pass. Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente onderschept slim de pass. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap. Melgar bokst de bal weg.

17e minuut.
Gomezcoello onderschept slim de pass. Gomezcoello met een sublieme pass. Chuguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - Aucas F.C 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Miranda de bal. Chuguin is nu in balbezit. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Espinosa de los Montero rent richting de bal. De la Fuente onderschept slim de pass. De la Fuente met een sublieme pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dumas geeft een lange en hoge pass. Gomezcoello rent richting de bal. De la Fuente is nu in balbezit. Meneses is nu in balbezit. Meneses haalt uit met een fantastische trap. Melgar bokst de bal weg.

34e minuut.
Oñate geeft de bal voor. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes passt de bal in één keer door. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses draait met de bal, schiet en ... Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Doeltrap. Criolla trapt de bal weg. Dumas kopt de bal weg. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guitarrapro 60%, Aucas F.C 40%.
guitarrapro - Aucas F.C 1:0

52e minuut.
Calzeta met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertochi de bal. Chuguin onderschept slim de pass. Chuguin schiet op doel. Criolla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - Aucas F.C 2:0

63e minuut.
Inworp. Dumas met de inworp. De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente haalt uit met een fantastische trap. Meneses krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - Aucas F.C 2:1

64e minuut.
De la Fuente speelt de bal door. Oñate is nu in balbezit. Oñate geeft de bal voor. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes draait met de bal, schiet en ... Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Grueso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guitarrapro - Aucas F.C 2:2

76e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guitarrapro - Aucas F.C 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guitarrapro 61%, Aucas F.C 39%.
guitarrapro - Aucas F.C 2:3