Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lapacheco l.d.u.R.A.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sostenes passt de bal in één keer door. Carabalí rent richting de bal. Chara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chara krijgt een gele kaart. Carabalí raakt geblesseerd tijdens het duel. Góngora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino rent richting de bal. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino rent richting de bal. Andino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Albarracin speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez met een sublieme pass. Doca rent richting de bal. Doca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Naranjo met een snelle inworp. Doca rent richting de bal. Doca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
lapacheco - l.d.u.R.A. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lapacheco 44%, l.d.u.R.A. 56%.
lapacheco - l.d.u.R.A. 0:1

58e minuut.
Correa geeft de bal voor. Inworp. Naranjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doca rent richting de bal. Doca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Valarezo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Larriva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Viedma heeft problemen om de bal te vangen. Doca probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Giambruno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mesela geeft een lange en hoge pass. Correa kopt de bal weg. Daar is Monroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doca rent richting de bal. Doca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Albarracin passt de bal zonder na te denken. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas is nu in balbezit. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lapacheco - l.d.u.R.A. 1:1

89e minuut.
Viedma geeft een hoge lob. Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara passt de bal in één keer door. Andino rent richting de bal. Andino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lapacheco 52%, l.d.u.R.A. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lapacheco - l.d.u.R.A. 1:1