Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
l.d.u.R.A. leyenda1234
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Carabalí met een snelle inworp. Tituaña met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carabalí zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
l.d.u.R.A. - leyenda1234 1:0

18e minuut.
Campoverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Plúas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mesela geeft een hoge lob. Pereira kopt de bal weg. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morena passt de bal zonder na te denken. Pintos is nu in balbezit. Pintos probeert naar een medespeler te passen. Tituaña is nu in balbezit. Tituaña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: l.d.u.R.A. 44%, leyenda1234 56%.
l.d.u.R.A. - leyenda1234 1:0

52e minuut.
Góngora speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Novlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
l.d.u.R.A. - leyenda1234 2:0

54e minuut.
Plúas trapt de bal weg van het doel. Tituaña rent richting de bal. Tituaña geeft een hoge lob. Mito rent richting de bal. Mito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Viteri kopt de bal weg. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena passt de bal met de wreef. Mito rent richting de bal. Mito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: l.d.u.R.A. 34%, leyenda1234 66%.
l.d.u.R.A. - leyenda1234 2:0