Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leyenda1234 lapacheco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tituaña speelt de bal door. Novlasco heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Plúas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leyenda1234 - lapacheco 0:1

17e minuut.
Morena geeft een lange en hoge pass. Albarracin kopt de bal weg. Mendoza rent richting de bal. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Plúas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Monroy is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Rosula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas rent richting de bal. Rosula begaat een overtreding. Rosula krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Chara verovert de bal door een tackle van achteren. Chara geeft een hoge lob. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino is nu in balbezit. Andino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Albarracin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andino de bal. Tituaña is nu in balbezit. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Andino draait met de bal, schiet en ... Plúas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
leyenda1234 - lapacheco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leyenda1234 59%, lapacheco 41%.
leyenda1234 - lapacheco 0:2

48e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino haalt uit met een fantastische trap. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pintos geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Tituaña kopt de bal weg. Klungelig pakt Correa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giambruno met een sublieme pass. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tituaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Andino met een sublieme pass. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Novlasco geeft een hoge lob. Daar is Mito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Mito rent richting de bal. Mito haalt uit met een fantastische trap. Giambruno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal zonder na te denken. Mito rent richting de bal. Mito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leyenda1234 54%, lapacheco 46%.
leyenda1234 - lapacheco 0:2