Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unica l.d.u.R.A.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Doca onderschept slim de pass. Doca probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Pacheco rent richting de bal. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clavelo komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Sostenes probeert de bal aan de voet te houden. Gonzalez Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Pacheco met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unica - l.d.u.R.A. 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Sostenes verovert de bal door een tackle van achteren. Sostenes passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unica 46%, l.d.u.R.A. 54%.
unica - l.d.u.R.A. 1:0

60e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Sostenes heeft problemen om de bal te vangen. Sostenes met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Lugo de bal. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
unica - l.d.u.R.A. 1:1

73e minuut.
Boasso passt de bal in één keer door. Gonzalez Pacheco is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unica 44%, l.d.u.R.A. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
unica - l.d.u.R.A. 1:1