Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting independiente putros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Villalva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guazambi is nu in balbezit. Villalva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villalva krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vidal rent richting de bal. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla probeert naar een medespeler te passen. Martínez Mina is nu in balbezit. Martínez Mina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chancay bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal met de wreef. Obailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Obailla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pillasaguez probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal zonder na te denken. Obailla is nu in balbezit. Obailla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz passt de bal in één keer door. Obailla rent richting de bal. Obailla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sporting independiente - putros 1:0

35e minuut.
Pillasaguez probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Martínez Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla schiet op doel. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sporting independiente - putros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting independiente 57%, putros 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sporting independiente - putros 1:1

78e minuut.
Holguín geeft de bal voor. Villacreses kopt de bal weg. Villalva probeert naar een medespeler te passen. Obailla is nu in balbezit. Obailla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Inworp. Pillasaguez met de inworp. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een hoge lob. Martínez Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Pillasaguez de bal. Muñoz is nu in balbezit. Pillasaguez begaat een overtreding. Pillasaguez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting independiente 65%, putros 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sporting independiente - putros 1:1