Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maci fc S.C.Barcelona
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Porozo rent richting de bal. Porozo speelt de bal door. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas haalt uit met een fantastische trap. Velasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maci fc - S.C.Barcelona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maci fc 66%, S.C.Barcelona 34%.
Maci fc - S.C.Barcelona 1:0

49e minuut.
Del Pozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Del Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cueva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samaniego kopt de bal weg. Baque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdugo is nu in balbezit. Verdugo draait met de bal, schiet en ... Baque probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Masnik onderschept slim de pass. Masnik probeert naar een medespeler te passen. Vivas is nu in balbezit. Vivas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Masnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Baque trapt de bal weg. Ruthalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor geeft een hoge lob. Lijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijer geeft een hoge lob. Baque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maci fc 68%, S.C.Barcelona 32%.
Maci fc - S.C.Barcelona 1:0