Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
refgrd sporting independiente
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Rountree de bal. Villalva rent richting de bal. Villalva met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Palomeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Obailla verovert de bal door een tackle van achteren. Obailla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Falquez geeft een lange en hoge pass. Rountree rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Obailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Obailla schiet op doel. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz speelt de bal door. Obailla is nu in balbezit. Obailla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palomeque de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz passt de bal in één keer door. Obailla is nu in balbezit. Obailla haalt uit met een fantastische trap. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: refgrd 54%, sporting independiente 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
refgrd - sporting independiente 0:0

68e minuut.
García met een snelle inworp. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft de bal voor. Villalva rent richting de bal. Villalva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Perez rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: refgrd 34%, sporting independiente 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
refgrd - sporting independiente 0:0