Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-03 01:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07 [del]
  • Stadion: DC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
DC sporting independiente
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Villalva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rosales kan niet meer verder spelen. Peláez komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Villalva probeert naar een medespeler te passen. Obailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Peláez ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peláez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Obailla raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
DC - sporting independiente 0:1

13e minuut.
Alay trapt de bal weg. Daar is Chancay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncayo maakt een afschuwelijke overtreding. Moncayo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Alay is nu in balbezit. Alay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalva met de inworp. Muñoz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alay bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva verovert de bal door een tackle van achteren. Villalva speelt de bal door. Obailla rent richting de bal. Obailla haalt uit met een fantastische trap. Samaniego bokst de bal weg. Obailla rent richting de bal. Obailla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez met een sublieme pass. Obailla is nu in balbezit. Obailla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DC - sporting independiente 0:2

36e minuut.
Moncayo onderschept slim de pass. Villacreses verovert de bal door een tackle van achteren. Villacreses speelt de bal door. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Villacreses met een sublieme pass. Lozada is nu in balbezit. Chancay speelt de bal door. Obailla rent richting de bal. Obailla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC 70%, sporting independiente 30%.
DC - sporting independiente 0:2

47e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada geeft een lange en hoge pass. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano onderschept slim de pass. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC - sporting independiente 1:2

56e minuut.
Villalva probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obailla de bal. Obailla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz. Ordóñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Moncayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Quintana trapt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz speelt de bal door. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Chancay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncayo rent richting de bal. Moncayo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cano de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DC - sporting independiente 2:2

86e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada geeft een lange en hoge pass. Villalva geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC 58%, sporting independiente 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DC - sporting independiente 2:2