Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
putros los doble t
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mendía kopt de bal weg. Rondón rent richting de bal. Pillasaguez maakt een afschuwelijke overtreding. Pillasaguez krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Estévez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inguilla rent richting de bal. Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Marquina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
putros - los doble t 1:0

23e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een hoge lob. Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Guazambi is nu in balbezit. Guazambi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
García López passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Machaca de bal. Olalla onderschept slim de pass. Olalla schiet op doel. Marquina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
putros - los doble t 2:0

37e minuut.
Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arévalo de bal. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Rivas met een snelle inworp. Olalla rent richting de bal. Olalla geeft de bal voor. Estévez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez rent richting de bal. Estévez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putros 54%, los doble t 46%.
putros - los doble t 2:0

50e minuut.
Rondón probeert naar een medespeler te passen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een hoge lob. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
putros - los doble t 2:1

62e minuut.
Mendía rent richting de bal. Mendía geeft de bal voor. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Marquina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rondón probeert naar een medespeler te passen. Pillasaguez rent richting de bal. Teaero onderschept slim de pass. Teaero geeft de bal voor. Holguín kopt de bal weg. Obailla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
putros - los doble t 2:2

80e minuut.
Teaero rent richting de bal. Teaero passt de bal in één keer door. Estévez is nu in balbezit. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guazambi met een sublieme pass. Daar is Juca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juca passt de bal zonder na te denken. Olalla is nu in balbezit. Olalla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
putros - los doble t 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putros 44%, los doble t 56%.
putros - los doble t 3:2