Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 de noviembre los mega
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Arroyo passt de bal in één keer door. Huayamave met een sublieme pass. Carpulina rent richting de bal. Nivera onderschept slim de pass. Nivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vivar probeert naar een medespeler te passen. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales passt de bal zonder na te denken. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayamave rent richting de bal. Nivera verovert de bal door een tackle van achteren. Nivera draait met de bal, schiet en ... Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina passt de bal met de wreef. Nivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - los mega 0:1

39e minuut.
Sobral geeft de bal voor. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nivera is nu in balbezit. Nivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - los mega 0:2

41e minuut.
Arroyo passt de bal zonder na te denken. Casco probeert naar een medespeler te passen. Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera onderschept slim de pass. Nivera draait met de bal, schiet en ... Vera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - los mega 0:3

43e minuut.
Parrales onderschept slim de pass. Parrales passt de bal in één keer door. Daar is Domínguez Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - los mega 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 53%, los mega 47%.
3 de noviembre - los mega 1:3

48e minuut.
Vivar is nu in balbezit. Vivar met een sublieme pass. Cumbicus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Huayamave met een sublieme pass. Klungelig pakt Barba de bal. Barba passt de bal zonder na te denken. Nivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vivar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mina Mina rent richting de bal. Mina Mina schiet op doel. Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hurtado met de inworp. Domínguez Prieto rent richting de bal. Parrales begaat een overtreding. Parrales krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vivar passt de bal zonder na te denken. Parrales is nu in balbezit. Parrales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Melo de bal onder controle te krijgen. Guayasamín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - los mega 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 49%, los mega 51%.
3 de noviembre - los mega 2:3