Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diego tigre los mega
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Quistima kopt de bal weg. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra begaat een overtreding. Parra krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Guaranda is nu in balbezit. Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Mina passt de bal in één keer door. Nivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera draait met de bal, schiet en ... Cagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gonzales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nivera de bal. Mina Mina probeert naar een medespeler te passen. Nivera rent richting de bal. Nivera haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Bucheli de bal. Cagua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Parra onderschept slim de pass. Inworp. Guaranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janier is nu in balbezit. Janier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guaranda heeft problemen om de bal te vangen. Guaranda met een sublieme pass. Barba probeert naar een medespeler te passen. Nivera rent richting de bal. Nivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Taboada onderschept slim de pass. Taboada passt de bal zonder na te denken. Nivera rent richting de bal. Nivera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina passt de bal in één keer door. Nivera rent richting de bal. Nivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diego tigre - los mega 0:1

43e minuut.
Quistima speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Barba begaat een overtreding. Barba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 61%, los mega 39%.
diego tigre - los mega 0:1

54e minuut.
Janier passt de bal zonder na te denken. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada speelt de bal door. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Barba geeft een hoge lob. Cagua speelt de bal door. Taboada kopt de bal weg. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Guaranda met een sublieme pass. Quistima bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistima onderschept slim de pass. Quistima geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz geeft de bal voor. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 60%, los mega 40%.
diego tigre - los mega 0:1