Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 de noviembre j junior
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sacarías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ríos Rodríguez wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Huayamave de bal onder controle te krijgen. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - j junior 0:1

26e minuut.
Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Blair schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blair krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Carracedo geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De la Barrera de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Huayamave rent richting de bal. Ríos Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacarías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Vera trapt de bal weg. Hurtado kopt de bal weg. Ríos Rodríguez is nu in balbezit. Ríos Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 48%, j junior 52%.
3 de noviembre - j junior 0:1

47e minuut.
Inworp. Zuquilanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blair rent richting de bal. Parrales verovert de bal door een tackle van achteren. Parrales draait met de bal, schiet en ... Galíndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Parrales speelt de bal door. Arroyo rent richting de bal. Marcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ríos Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez geeft een hoge lob. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal met de wreef. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parra neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Casco speelt de bal door. Carracedo is nu in balbezit. Carracedo met een sublieme pass. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carpulina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón met de inworp. Ríos Rodríguez is nu in balbezit. Ríos Rodríguez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - j junior 0:2

89e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ríos Rodríguez rent richting de bal. Ríos Rodríguez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 50%, j junior 50%.
3 de noviembre - j junior 0:2