Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 de noviembre edfgfjhjk25
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Carracedo kopt de bal weg. Parrales is nu in balbezit. Arévalo rent richting de bal. Parrales onderschept slim de pass. Parrales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Garcés geeft een hoge lob. Carracedo probeert naar een medespeler te passen. Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parrales is nu in balbezit. Parrales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - edfgfjhjk25 1:0

38e minuut.
Carracedo heeft problemen om de bal te vangen. Chuta rent richting de bal. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Cajas is nu in balbezit. Cajas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Weider geeft een hoge lob. Hurtado kopt de bal weg. Klungelig pakt Linares de bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 42%, edfgfjhjk25 58%.
3 de noviembre - edfgfjhjk25 1:0

62e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Parrales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrera. Parrales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carracedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carracedo is nu in balbezit. Carracedo speelt de bal door. Parrales is nu in balbezit. Parrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Abril geeft een lange en hoge pass. Cajas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arévalo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 61%, edfgfjhjk25 39%.
3 de noviembre - edfgfjhjk25 1:0