Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mega j junior
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina passt de bal zonder na te denken. Nivera rent richting de bal. Nivera haalt uit met een fantastische trap. Marcillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Parra onderschept slim de pass. Parra passt de bal in één keer door. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Domínguez Prieto geeft een hoge lob. Inworp. Monzón met een snelle inworp. Daar is Ríos Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
los mega - j junior 0:1

13e minuut.
Blair geeft de bal voor. Jaume rent richting de bal. Jaume geeft een hoge lob. Nivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera draait met de bal, schiet en ... Galíndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Guayasamín trapt de bal weg van het doel. Zuquilanda rent richting de bal. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mega 44%, j junior 56%.
los mega - j junior 0:1

52e minuut.
Melo met een harde bal richting middenveld. Tenorio kopt de bal weg. Daar is Sacarías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacarías schiet op doel. Klungelig pakt Melo de bal. Guayasamín bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuquilanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blair met een sublieme pass. Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ríos Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez met een sublieme pass. Sacarías is nu in balbezit. Sacarías haalt uit met een fantastische trap. Guayasamín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Parra geeft een lange en hoge pass. Nivera rent richting de bal. Nivera schiet op doel. Galíndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Nivera rent richting de bal. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nivera is nu in balbezit. Nivera draait met de bal, schiet en ... Paal! Galíndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mega 71%, j junior 29%.
los mega - j junior 0:1