Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diego tigre j junior
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Simpson rent richting de bal. Janier verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio begaat een overtreding. Tenorio krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Guaranda probeert naar een medespeler te passen. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Tais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monzón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Chancay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos met de inworp. Klungelig pakt Ríos Rodríguez de bal. Ríos Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Quistima rent richting de bal. Quistima geeft de bal voor. Guaranda met een sublieme pass. Janier geeft een lange en hoge pass. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zuquilanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuquilanda geeft een hoge lob. Vivar is nu in balbezit. Ríos Rodríguez onderschept slim de pass. Ríos Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón met de inworp. Ríos Rodríguez is nu in balbezit. Ríos Rodríguez geeft de bal voor. Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sacarías rent richting de bal. Sacarías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
diego tigre - j junior 0:1

34e minuut.
Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez passt de bal in één keer door. Daar is Chancay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacarías rent richting de bal. Sacarías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 60%, j junior 40%.
diego tigre - j junior 0:1

46e minuut.
Sacarías geeft een lange en hoge pass. Montesinos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosula. Rosula krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair speelt de bal door. Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 56%, j junior 44%.
diego tigre - j junior 0:1