Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrib 3 de noviembre
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
George heeft problemen om de bal te vangen. Parrales is nu in balbezit. Parrales speelt de bal door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Huayamave is nu in balbezit. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera passt de bal in één keer door. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Albarracin bokst de bal weg.

14e minuut.
Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carracedo speelt de bal door. Guachanuo rent richting de bal. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrib - 3 de noviembre 0:1

19e minuut.
Parrales probeert naar een medespeler te passen. Arroyo is nu in balbezit. George rent richting de bal. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guachanuo zal de hoekschop nemen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Albarracin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrib - 3 de noviembre 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrib 48%, 3 de noviembre 52%.
Real Madrib - 3 de noviembre 0:2

56e minuut.
Daar is Sagnay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagnay. Sagnay krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Parrales probeert naar een medespeler te passen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado speelt de bal door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga maakt een afschuwelijke overtreding. Quiroga krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Huayamave raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vivar komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Quiroga met een harde bal richting middenveld. Vivar kopt de bal weg. Parrales is nu in balbezit. Parrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrib - 3 de noviembre 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrib 65%, 3 de noviembre 35%.
Real Madrib - 3 de noviembre 0:3