Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diego tigre edfgfjhjk25
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar probeert naar een medespeler te passen. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zurita rent richting de bal. Taboada is nu in balbezit. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diego tigre - edfgfjhjk25 1:0

30e minuut.
Guachanuo controleert de bal met de borst. Zurita onderschept slim de pass. Cabrera is nu in balbezit. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 35%, edfgfjhjk25 65%.
diego tigre - edfgfjhjk25 1:0

49e minuut.
Cagua met een sublieme pass. Guazambi kan de bal niet met de borst controleren. Guazambi probeert naar een medespeler te passen. Chuta rent richting de bal. Chuta haalt uit met een fantastische trap. Cagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Taboada passt de bal in één keer door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Guachanuo probeert de bal aan de voet te houden. Fernández bokst de bal weg.

72e minuut.
Abril passt de bal zonder na te denken. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guazambi. Portillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Portillo kan niet meer verder spelen. Morena komt het veld opgelopen. Vivar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quistima bereikt de bal nog maar net als eerste. Calisto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calisto krijgt een gele kaart. Quistima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quistima met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guazambi met een sublieme pass. Cajas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Cruz. De la Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diego tigre 39%, edfgfjhjk25 61%.
diego tigre - edfgfjhjk25 1:0