Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 de noviembre mandarina futbol club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 14
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teneros onderschept slim de pass. Teneros geeft de bal voor. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - mandarina futbol club 0:1

6e minuut.
Daar is Carabalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huayamave kopt de bal weg. Villavicencio rent richting de bal. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guachanuo passt de bal in één keer door. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Oña bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3 de noviembre - mandarina futbol club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 55%, mandarina futbol club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3 de noviembre - mandarina futbol club 1:1

46e minuut.
Oña bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Huayamave probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Quisipilina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
3 de noviembre - mandarina futbol club 2:1

76e minuut.
Huayamave geeft een hoge lob. Espinosa de los Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco is nu in balbezit. Espinosa de los Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa de los Montero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Espinosa de los Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carracedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carracedo passt de bal zonder na te denken. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Quisipilina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 de noviembre 35%, mandarina futbol club 65%.
3 de noviembre - mandarina futbol club 2:1