Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los cracksssssss barcelona sporty club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Roque geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feijo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illingworth rent richting de bal. Illingworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Illingworth is nu in balbezit. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyro is nu in balbezit. Illingworth verovert de bal door een tackle van achteren. Illingworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. Castañeda rent richting de bal. Feijo probeert naar een medespeler te passen. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roque geeft een lange en hoge pass. Sobral probeert de bal met de borst te controleren. Sobral geeft een hoge lob. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - barcelona sporty club 1:0

26e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Piñeyro rent richting de bal. Illingworth onderschept slim de pass. Illingworth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap. Mercado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mina Mina geeft de bal voor. Mercado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Guayasamín probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castañeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castañeda kan niet meer verder spelen. Márquez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cracksssssss 34%, barcelona sporty club 66%.
los cracksssssss - barcelona sporty club 1:0

60e minuut.
Mina López met een sublieme pass. Benites rent richting de bal. Benites probeert naar een medespeler te passen. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina schiet op doel. Mercado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Guayasamín bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyro verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeyro probeert naar een medespeler te passen. Eguiguren is nu in balbezit. Eguiguren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sobral geeft een lange en hoge pass. Roque probeert de bal aan de voet te houden. Benavides is nu in balbezit. Benavides schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lome de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sobral is nu in balbezit. Márquez is nu in balbezit. Sobral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobral krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mercado trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Piñeyro de bal. Piñeyro probeert naar een medespeler te passen. Benavides rent richting de bal. Benavides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - barcelona sporty club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cracksssssss 45%, barcelona sporty club 55%.
los cracksssssss - barcelona sporty club 2:0