Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan pablo otuna loolllll
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ruthalia rent richting de bal. Parrales rent richting de bal. Ruthalia maakt een afschuwelijke overtreding. Ruthalia krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Verdugo is nu in balbezit. Verdugo geeft een hoge lob. Guachichulca probeert de bal aan de voet te houden. Pesantes is nu in balbezit. Pesantes draait met de bal, schiet en ... Calisto bokst de bal weg.

21e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor. Daar is Guaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quinshul bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinshul geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arteaga neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pesantes is nu in balbezit. Pesantes passt de bal zonder na te denken. Guachichulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdugo geeft de bal voor. Paal!

26e minuut.
Calderón geeft de bal voor. Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Pesantes rent richting de bal. Pesantes draait met de bal, schiet en ... Vallodolid probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calderón neemt de hoekschop. Parrales kopt de bal weg. Viteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viteri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Narea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viteri met de inworp. Verdugo rent richting de bal. Verdugo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Verdugo rent richting de bal. Verdugo probeert naar een medespeler te passen. Pesantes is nu in balbezit. Pesantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Calisto met een harde bal richting middenveld. Sacta kopt de bal weg. Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdugo rent richting de bal. Verdugo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pablo otuna 67%, loolllll 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juan pablo otuna - loolllll 0:0

49e minuut.
Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta onderschept slim de pass. Guaranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nalquesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfaro neemt de penalty, wat een uithaal! Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Guachichulca onderschept slim de pass. Guachichulca geeft de bal voor. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Pesantes rent richting de bal. Pesantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ricaurte speelt de bal door. Sacta speelt de bal door. Ruthalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdugo is nu in balbezit. Verdugo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro is nu in balbezit. Sacta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alfaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfaro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
juan pablo otuna - loolllll 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pablo otuna 57%, loolllll 43%.
juan pablo otuna - loolllll 1:0