Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madro barcelona sporty club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Lome met een harde bal richting middenveld. Oramas kopt de bal weg. Klungelig pakt Indacochea de bal. Eguiguren rent richting de bal. Eguiguren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real madro - barcelona sporty club 0:1

35e minuut.
Piñeyro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyro schiet op doel. Klungelig pakt Crespo de bal. Oramas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oramas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madro 59%, barcelona sporty club 41%.
real madro - barcelona sporty club 0:1

46e minuut.
Zuquilanda geeft de bal voor. Darquea rent richting de bal. Darquea met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een hoge lob. Mina López kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos geeft een lange en hoge pass. Luzardo heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Piñeyro rent richting de bal. Piñeyro met een sublieme pass. Oramas is nu in balbezit. Oramas schiet op doel. Sanabria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Oramas met een sublieme pass. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eguiguren de bal. Eguiguren schiet op doel. Sanabria bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real madro - barcelona sporty club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madro 49%, barcelona sporty club 51%.
real madro - barcelona sporty club 0:2