Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madro Full Real Madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Zagal rent richting de bal. Espinoza begaat een overtreding. Zagal raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea geeft de bal voor. Tasaco heeft problemen om de bal te vangen. Tasaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Verdura onderschept slim de pass. Verdura probeert naar een medespeler te passen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel. Vermeo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real madro - Full Real Madrid 1:0

40e minuut.
Vermeo trapt de bal weg van het doel. Villafuerte bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafuerte probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zagal geeft de bal voor. Inworp. Noboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdura is nu in balbezit. Verdura geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weider werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Arcos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madro - Full Real Madrid 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madro 45%, Full Real Madrid 55%.
real madro - Full Real Madrid 2:0

54e minuut.
Villafuerte rent richting de bal. Villafuerte geeft een lange en hoge pass. Zagal rent richting de bal. Noboa rent richting de bal. Noboa schiet op doel. Weider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vermeo geeft de bal voor. Daar is Calagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafuerte speelt de bal door. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Amargas verovert de bal door een tackle van achteren. Amargas speelt de bal door. Tasaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gomezcoello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campoverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peláez krijgt een gele kaart. Campoverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campoverde met een snel genomen vrije trap. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Tasaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap. Sanabria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madro - Full Real Madrid 2:1

84e minuut.
Ampudia kopt de bal weg. Amargas speelt de bal door. Ampudia rent richting de bal. Tasaco onderschept slim de pass. Tasaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madro 58%, Full Real Madrid 42%.
real madro - Full Real Madrid 2:1