Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Full Real Madrid real madro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Noboa rent richting de bal. Noboa speelt de bal door. Amargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdura rent richting de bal. Verdura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Calagua verovert de bal door een tackle van achteren. Calagua probeert naar een medespeler te passen. Indacochea rent richting de bal. Tasaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tasaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Noboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdura bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdura geeft een lange en hoge pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - real madro 0:1

20e minuut.
Weider trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Tasaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco geeft de bal voor. Tasaco is nu in balbezit. Tasaco schiet op doel. Sanabria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Full Real Madrid - real madro 1:1

34e minuut.
Tasaco heeft problemen om de bal te vangen. Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco onderschept slim de pass. Tasaco draait met de bal, schiet en ... Sanabria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - real madro 2:1

35e minuut.
Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Darquea verovert de bal door een tackle van achteren. Darquea probeert naar een medespeler te passen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Weider trapt de bal weg. Calagua heeft problemen om de bal te vangen. Ponce is nu in balbezit. Verdura onderschept slim de pass. Verdura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Calagua passt de bal zonder na te denken. Tasaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea rent richting de bal. Tasaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tasaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - real madro 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 46%, real madro 54%.
Full Real Madrid - real madro 3:1

50e minuut.
Vermeo trapt de bal weg van het doel. Burgos kopt de bal weg. Zagal probeert de bal aan de voet te houden. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Villafuerte rent richting de bal. Verdura bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdura speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Burgos rent richting de bal. Calagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos begaat een overtreding. Burgos krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Verdura onderschept slim de pass. Verdura probeert naar een medespeler te passen. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Weider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - real madro 3:2

82e minuut.
Darquea probeert naar een medespeler te passen. Verdura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Ponce krijgt een gele kaart. Verdura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Verdura kan niet meer verder spelen. Zuquilanda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Indacochea de bal onder controle te krijgen. Tasaco is nu in balbezit. Tasaco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Zuquilanda onderschept slim de pass. Zuquilanda passt de bal in één keer door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Vermeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 41%, real madro 59%.
Full Real Madrid - real madro 3:2