Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los cracksssssss C.S EMELEC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayasamín speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Peñaherrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaherrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - C.S EMELEC 1:0

11e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz met een sublieme pass. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap. Vaena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - C.S EMELEC 2:0

13e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een lange en hoge pass. Zibla probeert de bal aan de voet te houden. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - C.S EMELEC 3:0

20e minuut.
Viedma onderschept slim de pass. Feijo onderschept slim de pass. Feijo geeft de bal voor. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Benavides is nu in balbezit. Benavides draait met de bal, schiet en ... Vaena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - C.S EMELEC 4:0

24e minuut.
Guayasamín is nu in balbezit. Guayasamín probeert naar een medespeler te passen. Benites met een sublieme pass. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cracksssssss 34%, C.S EMELEC 66%.
los cracksssssss - C.S EMELEC 4:0

50e minuut.
Peñaherrera verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaherrera probeert naar een medespeler te passen. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zibla de bal onder controle te krijgen. Vaena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Peñaherrera is nu in balbezit. Peñaherrera met een sublieme pass. Guayasamín is nu in balbezit. Guayasamín geeft een hoge lob. Benavides springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vaena met een harde bal richting middenveld. Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Peñaherrera de bal. Benavides rent richting de bal. Benavides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los cracksssssss - C.S EMELEC 5:0

76e minuut.
Eltsithdie met een sublieme pass. Piñeyro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyro met een sublieme pass. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. Mercado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaherrera rent richting de bal. Cáceres begaat een overtreding. Cáceres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los cracksssssss 38%, C.S EMELEC 62%.
los cracksssssss - C.S EMELEC 5:0