Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Full Real Madrid loolllll
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Viteri kopt de bal weg. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Campoverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campoverde krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Amargas kopt de bal weg. Klungelig pakt Parrales de bal. Tasaco is nu in balbezit. Tasaco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Casco geeft een hoge lob. Quinshul is nu in balbezit. Tasaco onderschept slim de pass. Tasaco haalt uit met een fantastische trap. Paredes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - loolllll 1:0

29e minuut.
Sacta met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Zagal maakt een afschuwelijke overtreding. Zagal krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campoverde geeft een hoge lob. Tasaco maakt een snoekduik en kopt de bal. Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sacta is nu in balbezit. Sacta passt de bal met de wreef. Parrales rent richting de bal. Calagua onderschept slim de pass. Calagua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Viteri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdugo rent richting de bal. Verdugo draait met de bal, schiet en ... Arcos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Full Real Madrid - loolllll 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 44%, loolllll 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Full Real Madrid - loolllll 1:1

63e minuut.
Calagua probeert naar een medespeler te passen. Alzamora is nu in balbezit. Tasaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tasaco schiet op doel. Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - loolllll 2:1

76e minuut.
Calagua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Campoverde de bal. Tasaco rent richting de bal. Tasaco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagola speelt de bal door. Klungelig pakt Tasaco de bal. Tasaco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Alzamora geeft een hoge lob. Inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calagua geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 62%, loolllll 38%.
Full Real Madrid - loolllll 2:1