Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona sporty club C.S EMELEC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Cáceres speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mina López rent richting de bal. Mina López geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft een hoge lob. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Proaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona sporty club - C.S EMELEC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona sporty club 47%, C.S EMELEC 53%.
barcelona sporty club - C.S EMELEC 0:1

47e minuut.
Lorenzo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo met een snelle inworp. Daar is Mina Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mina Mina geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona sporty club - C.S EMELEC 1:1

56e minuut.
Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Luzardo speelt de bal door. Eguiguren rent richting de bal. Eguiguren draait met de bal, schiet en ... Vaena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona sporty club - C.S EMELEC 2:1

64e minuut.
Mina López heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres met een sublieme pass. Daar is Mina Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Eguiguren is nu in balbezit. Eguiguren geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een hoge lob. Zibla kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona sporty club - C.S EMELEC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona sporty club 48%, C.S EMELEC 52%.
barcelona sporty club - C.S EMELEC 3:1