Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la 21 F.C chiken fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Sancán geeft een lange en hoge pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortina krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Tinoco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mañosca geeft een lange en hoge pass. Carvallo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sancán geeft de bal voor. Cortina is nu in balbezit. Machado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tinoco. Tinoco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 57%, chiken fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la 21 F.C - chiken fc 0:0

60e minuut.
Banderas speelt de bal door. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Franco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mañosca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noriega is nu in balbezit. Noriega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la 21 F.C - chiken fc 1:0

78e minuut.
Noriega rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machado neemt de penalty, wat een uithaal! Inga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
la 21 F.C - chiken fc 2:0

80e minuut.
Banderas speelt de bal door. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 35%, chiken fc 65%.
la 21 F.C - chiken fc 2:0