Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campeones club barcelona pors club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cifuentes de bal. Mocayo Alvarado rent richting de bal. Mocayo Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
campeones club - barcelona pors club 0:1

21e minuut.
Vera rent richting de bal. Obailla onderschept slim de pass. Obailla met een sublieme pass. Mocayo Alvarado is nu in balbezit. Mocayo Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ordóñez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera is nu in balbezit. Vera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Obailla onderschept slim de pass. Obailla passt de bal zonder na te denken. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino haalt uit met een fantastische trap. Merchán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Mocayo Alvarado is nu in balbezit. Mocayo Alvarado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
campeones club - barcelona pors club 0:2

41e minuut.
Plaza met een snelle inworp. Vera rent richting de bal. Vera met een sublieme pass. Mocayo Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocayo Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeones club 67%, barcelona pors club 33%.
campeones club - barcelona pors club 0:2

46e minuut.
Vera met een sublieme pass. Mocayo Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Nino onderschept slim de pass. Nino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Obailla rent richting de bal. Obailla speelt de bal door. Oña is nu in balbezit. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nino passt de bal in één keer door. Mocayo Alvarado rent richting de bal. Oña rent richting de bal. Mocayo Alvarado onderschept slim de pass. Mocayo Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campeones club 62%, barcelona pors club 38%.
campeones club - barcelona pors club 0:2