Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-07 01:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.10 [del]
  • Stadion: hrh Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
hrh Djs Futbol Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De los Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guartasaca onderschept slim de pass. Guartasaca speelt de bal door. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Malvejado heeft problemen om de bal te vangen. Yuselo rent richting de bal. Yuselo passt de bal in één keer door. Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca draait met de bal, schiet en ... Olalla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inguilla met de inworp. De los Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guartasaca. Guartasaca krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Colón met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francoso met de inworp. Klungelig pakt Mina Pérez de bal. Mina Pérez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hrh 42%, Djs Futbol Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hrh - Djs Futbol Club 0:0

47e minuut.
Inguilla rent richting de bal. Indacochea onderschept slim de pass. De los Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De los Santos krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ríos Rodríguez rent richting de bal. Juca rent richting de bal. Guartasaca begaat een overtreding. Juca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ríos Rodríguez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Indacochea geeft de bal voor. Colón kopt de bal weg. Mina Pérez probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oñate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ríos Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Olalla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hrh - Djs Futbol Club 0:1

84e minuut.
Yuselo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón probeert naar een medespeler te passen. Mina Pérez is nu in balbezit. Mina Pérez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hrh 42%, Djs Futbol Club 58%.
hrh - Djs Futbol Club 0:1