Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la 21 F.C campeones club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino maakt een afschuwelijke overtreding. Veintimilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Veintimilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez onderschept slim de pass. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Centeno passt de bal met de wreef. Nino rent richting de bal. Nino draait met de bal, schiet en ... Flores de Valgas Alava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Mañosca verovert de bal door een tackle van achteren. Mañosca probeert naar een medespeler te passen. Centeno speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oña verovert de bal door een tackle van achteren. Doca onderschept slim de pass. Viguensa rent richting de bal. Nino rent richting de bal. Nino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 52%, campeones club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la 21 F.C - campeones club 0:0

47e minuut.
Cifuentes passt de bal zonder na te denken. Sarales rent richting de bal. Sarales passt de bal zonder na te denken. Viguensa rent richting de bal. Viguensa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Plaza met een snelle inworp. Viguensa rent richting de bal. Viguensa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Espinoza met een snelle inworp. Plaza rent richting de bal. Plaza passt de bal met de wreef. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mañosca is nu in balbezit. Mañosca probeert naar een medespeler te passen. Noriega rent richting de bal. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Obailla rent richting de bal. Mañosca verovert de bal door een tackle van achteren. Mañosca met een sublieme pass. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Noriega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Francoso verovert de bal door een tackle van achteren. Centeno is nu in balbezit. Centeno speelt de bal door. Daar is Latasella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latasella geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 21 F.C 55%, campeones club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la 21 F.C - campeones club 0:0