Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona pors club la 21 F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Grueso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal met de wreef. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona pors club - la 21 F.C 1:0

12e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino passt de bal in één keer door. Mocayo Alvarado is nu in balbezit. Mocayo Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona pors club - la 21 F.C 2:0

19e minuut.
Labarreda heeft problemen om de bal te vangen. Mañosca rent richting de bal. Mañosca passt de bal met de wreef. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Latasella de bal. Veintimilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidal. Vidal krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tinoco passt de bal zonder na te denken. Noriega met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona pors club - la 21 F.C 2:1

39e minuut.
Centeno passt de bal zonder na te denken. Riofrío is nu in balbezit. Riofrío probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Merchán trapt de bal weg van het doel. Latasella kopt de bal weg. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Merchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona pors club - la 21 F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona pors club 54%, la 21 F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona pors club - la 21 F.C 2:2

52e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Centeno onderschept slim de pass. Centeno geeft een lange en hoge pass. Merchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

58e minuut.
Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal met de wreef. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Labarreda geeft een hoge lob. Latasella kopt de bal weg. Hernández Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Noriega is nu in balbezit. Noriega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hernández Pérez is nu in balbezit. Noriega onderschept slim de pass. Machado rent richting de bal. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vera is nu in balbezit. Mocayo Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona pors club - la 21 F.C 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona pors club 59%, la 21 F.C 41%.
barcelona pors club - la 21 F.C 3:2