Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djs Futbol Club guayaquil1233
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. De los Santos heeft problemen om de bal te vangen. Chimbo verovert de bal door een tackle van achteren. Chimbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chimbo is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Chimbo onderschept slim de pass. Chimbo draait met de bal, schiet en ... Hernández Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

34e minuut.
Colón geeft een hoge lob. Domínguez Prieto kopt de bal weg. De los Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti schiet op doel. Hernández Pérez bokst de bal weg. Colón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Djs Futbol Club - guayaquil1233 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 58%, guayaquil1233 42%.
Djs Futbol Club - guayaquil1233 0:1

46e minuut.
Plaza speelt de bal door. De los Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chimbo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chimbo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Yuselo is nu in balbezit. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos speelt de bal door. Zanetti rent richting de bal. Zanetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. Juca is nu in balbezit. Ríos Rodríguez rent richting de bal. Ríos Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Vallejos de bal. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos Rodríguez is nu in balbezit. Ríos Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Plaza kopt de bal weg. Ríos Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Ríos Rodríguez met een sublieme pass. Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djs Futbol Club 57%, guayaquil1233 43%.
Djs Futbol Club - guayaquil1233 0:1